Skireizen

Reisverslagen

In het Reizenarchief kunt u informatie en verslagen vinden over reizen van het afgelopen seizoen en voorgaande jaren, zodat u alvast een idee kunt krijgen van hoe zo'n reis verloopt. 

Lees hier de verslagen van onze gemaakte reizen.

Reizen

Wij organiseren diverse activiteiten, zoals trainingen, schaatsen en reizen.

SKIREIZEN 2022

Februari 2022

Nieuwe bestemming skireis!

HELAAS, HELAAS, de reis naar Alba di Canazei van 4 maart 2022 kan niet doorgaan, het hotel is nl. al tot 26 maart volgeboekt.

Gelukkig hebben wij bij onze touroperator Inter-Lodge voor 11 t/m 20 maart 2022 nog een hotel in Marilleva kunnen boeken; "Hotel Ravelli”. Dit is een prima hotel met een mooie wellness (zwembad).  Het hotel ligt op loopafstand van de gondel. Het skigebied van de Brenta Dolomiten (Campiglio/Marilleva/Folgarida/Penzola)  is bij ons al heel goed bekend. 

De reissom bedraagt 1150 Euro all-in, een 2 pers.kr.  bezet door 1 pers. is  210 Euro extra. In de all-in reissom zijn inbegrepen: ontbijt bij aankomst, einddiner met wijn, skipas Superskirama, toeristenbelasting, fooien voor hotel en bus, reis- en skibegeleiding en het ANVR-calamiteitenfonds.

Als u eens een keer met ons mee wil, graag en als u belangstelling heeft of meer informatie wenst, meldt u dan zo snel mogelijk bij Daan Maas, daniel8141@gmail.com of 06-2233 5603.

Met vriendelijke skigroet, ASkiV Reizen Commissie.
Daan Maas en Robert Bouscher. 

MARILLEVA


Helaas kan de reis naar Alba di Canazei van 4 maart 2022 niet doorgaan, het hotel is nl. al tot 26 maart volgeboekt.

Gelukkig hebben wij bij onze touroperator INTER-LODGE voor 11 t/m 20 maart 2022 nog een hotel in Marilleva (Italië) kunnen boeken, Sportinghotel “RAVELLI”.

Deze 10-daagse reis vertrekt op vrijdag 11 maart en duurt t/m zondag 20 maart  2022.

 

Marilleva ligt in het  skigebied van de Brenta Dolomiten  (Madonna di Campiglio / Marilleva / Folgarida / Penzola).

Wij verblijven in  Sportinghotel “RAVELLI”  (www.sportinghotelravelli.it). Het hotel ligt op loopafstand van de gondel.

Dit hotel heeft een grote entree met receptie, internet, tv-ruimte, pianobar, restaurant, skikelder, tevens mooie ruime kamers die voorzien zijn van een bad/douche, toilet, föhn, telefoon, radio, satelliet TV en een kluisje. Een mooi zwembad en wellness met alles erop en eraan (wel toeslag voor een solarium en/of massage).

Het vriendelijke personeel serveert een prima ontbijtbuffet en een uitstekend 3 gangen keuze-diner met voorgerechten-buffet.

Het verblijf in het hotel is op basis van half pension op een 2–pers. kamer.

De reis is incl. een 7 daagse skipas. Het vervoer is per Royal Class bus, onze opstapplaats Amsterdam (Bijlmer, foodstrip bij het AMC)

Bij meer dan 30 deelnemers reizen we met een eigen ASkiV-bus, indien minder deelnemers, reizen we met een z.g. reguliere groepspendel. Dan reizen we met andere skiverenigingen om direct door te rijden naar Italie, eventueel met een lokale overstap.

De reissom bedraagt ca. € 1150, toeslag voor een 1-pers.kr. is € 210.

De reissom is inclusief ontbijt bij aankomst, het einddiner met wijn, reserveringskosten, skipas Superskirama, toeristenbelasting, fooien voor hotel en bus, reis- en skibegeleiding en het ANVR-calamiteitenfonds.
 

De ASkiV-reizencommissie bemiddelt bij het tot stand komen van onze winterreizen, de reisorganisatie INTER-LODGE uit Arnhem treedt op als uitvoerende partij. INTER-LODGE is lid van de SGR (lid.no 2633) en de ANVR (lid.no 3735. INTER-LODGE hanteert de ANVR reisvoorwaarden en het calamiteitenfonds.

 

Indien u mee wilt met deze reis naar Marilleva meldt u dan zo snel mogelijk bij Daan Maas, daniel8141@gmail.com of 06-2233 5603.

Met vriendelijke skigroet, ASkiV Reizen Commissie.
Daan Maas en Robert Bouscher. 

 

Hotel "Ravelli"


 


Januari 2022

De geplande skireis naar Alba in januari ging helaas niet door,

maar we gaan het nog eens proberen ook naar Alba, vertrekdatum 4 of 11 maart 2022.

Als u belangstelling hebt of meer informatie wenst meld u dan zo snel mogelijk bij Daan Maas, daniel8141@gmail.com of 06-2233 5603.

De bestemming is hotel Miramonti in Alba di Canazei, Italie en reissom is ca. 1200-1250 euro, een eenpersoonskamer is 125 euro extra.

In de reissom zijn inbegrepen; ontbijt bij aankomst, einddiner, skipas Super Dolomiti, toeristenbelasting, fooien hotel en bus, reis/ski begeleiding en het ANVR-calamiteitenfonds.

We zien uw aanmelding graag tegemoet!

Met vriendelijke ski groet,

Daan Maas en Robert BouscherALBA DI CANAZEI


Hierbij presenteert de ASkiV-Reizencommissie de uitgestelde 1e skireis voor het seizoen 2022.                

Deze reis gaat naar Italië en is gepland in de 1e of 2e week van maart met vertrekpunt Amsterdam Zuid-Oost naar de ons bekende Dolomiten (Sella Ronda).

De 10-daagse reis vertrekt op vrijdag 4 maart en duurt t/m zondag 13 maart  2022 of vrijdag 11 maart en duurt t/m zondag 20 maart  2022.

 

Wij verblijven in  Hotel “Miramonti”, Alba di Canazei.

 

We zijn al eerder in dit hotel geweest. Het hotel, op 50 m van de gondels, is prima, heeft ruime kamers en serveert een goed ontbijt en ’s avonds een lopend buffet-diner. Ons verblijf in het hotel is op basis van half pension op een 2 persoons kamer.

De reis is inclusief de 7-daagse Super Dolomiti-skipas, voor Sella Ronda en Fossa di Fassa.

Het vervoer is met een Royal Class bus. Bij meer dan ca. 30 deelnemers reizen we met een eigen ASkiV-bus, indien er minder deelnemers zijn dan gaan we met een z.g. reguliere groepspendel, maar dan proberen wij de busreis weer met een andere skivereniging te maken, zoals afgelopen jaren.

 

De som van deze reis is  ca. € 1250.

De toeslag voor een  1-pers.kamer is € 125 .

Gezien het kort dag is tot 4 maart wil het hotel en de touroperator zo snel mogelijk weten met hoeveel personen wij komen, dus heeft u voorkeur voor deze reis laat mij dit dan zo snel mogelijk weten, per tel. 06-22335603 of e-mail, daniel8141@gmail.com.

In onze reissom zijn inbegrepen: een ontbijt bij aankomst,  het einddiner incl. wijn,  reserveringskosten,  reis/skibegeleiding, toeristenbelasting, fooien voor hotel en buschauffeurs en ANVR-calamiteitenfonds.

Uw reisbegeleiders voor deze  reis zijn: Daan Maas en  Robert Bouscher

 

De ASkiV Reizencommissie bemiddelt bij het tot stand komen van onze winterreizen met de reisorganisatie INTER-LODGE uit Arnhem, zij treedt op als uitvoerende partij.

Inter-Lodge is lid van de SGR (lid.no 2633) en de ANVR (lid.no 3735). Inter-Lodge hanteert de ANVR reisvoorwaarden en het calamiteitenfonds.

 

Als u nog vragen heeft bel of mail dan even naar de ASkiV Reizen Commissie,

Daan 06-2233 5603of daniel8141@gmail.com.

 

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet!

 

Een vriendelijke ski groet,

Daan Maas  en Robert Bouscher.

 

Reizenprogramma
LocatieDatumReisleiding
Momenteel zijn er geen reizen bekend - -