Definitieve skireizen

  • Berichtcategorie:Skireis

De planning van de skireizen van de Amsterdamse Ski Vereniging is gewijzigd, we gaan nu van 13 tot 22 januari 2023 naar Les Menuires (Frankrijk) en van 3 tot 12 maart 2023 naar Alba di Canazei (Italie),
De reissom voor de reis naar Les Menuires bedraagt 1180 euro en voor Alba di Canazei 1340 euro, de reizen zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers, eventuele reisbeperkingen en prijs stijgingen. Hieronder meer informatie over de reizen.                                                                                                    

Hallo beste skivrienden.

Ja, ja, het is weer zo ver, na een heerlijke zomer en geen corona gedoe (hoewel????) stuur ik jullie de skireizen voor winter 2023.

Onze 1e reis half januari gaat dit jaar naar Les Menuires, Frankrijk .

Hotel Les Bruyeres (Belambra)   (https://www.belambra.com/club-les-menuires-les-bruyeres/winter)

Wij vertrekken op vrijdagavond de 13e en komen zondag 22e januari weer terug, we reizen met een Royal Class pendeltouringcar. We reizen met een andere skivereniging.

De reissom is € 1180,- 

Inbegrepen zijn: 7 overnachtingen op basis van halfpension op een 2 pers.kr. en een 7 dagen skipas voor het hele skigebied “Les Trois Vallées”.

Bij deze reissom zit helaas geen aankomstontbijt en ook geen slotdiner.

Leeftijdskorting  skipassen 65 t/m 74 jaar is € 203,- en 75 jaar en ouder € 290,- .

Meerprijs voor een 1 pers.kr. is € 265,- .

In de reissom zitten ASkiV kosten, reserveringskosten, fooien, toeristenbelasting, calamiteitenfonds, S.G.R. fonds en reisbegeleiding.

Onze 2e reis is begin maart en gaat naar Alba di Cannazei, Italië. 

Hotel Alpino Al Cavalletto  (https://www.alpinoalcavalletto.it/de/)

Het vertrek is op vrijdagavond de 3e en zondag de 12e terug. Ook hier reizen met een Royal Class pendeltouringcar en reizen we met een andere skivereniging.

Het hotel ligt op 600m (2 haltes met skibus) van de 2 grote gondels die gaan naar de skigebieden in de Dolomieten; de Sella Ronda (Marmolada) en het kleinere skigebied van Alba en Pozza di Fassa.

De reissom is € 1340,-

In de reissom zitten ASkiV kosten, reserveringskosten, fooien, toeristenbelasting, calamiteitenfonds, S.G.R.fonds en reisbegeleiding, 7 overnachtingen op basis van halfpension op een 2 pers.kr. en een 7 dagen skipas voor het hele Dolomieten gebied.

In de reissom zit wel een zaterdagmorgen ontbijt bij aankomst en het gebruikelijke slot diner zaterdagavond voor vertrek.

De skipas korting is € 40.-  (geb. voor 26-11-1957)

Meerprijs voor een 1 pers.kr. is € 175.- .

De eventueel van toepassing zijnde leeftijdskorting wordt achteraf verrekend.

De ASkiV reizencommissie bemiddeld bij het tot stand komen van de reizen 2023 met reisorganisatie INTER-LODGE uit Arnhem, die treedt voor de ASkiV op als uitvoerende partij.

Inter-Lodge is lid van de SGR (lid no 2633) en de ANVR (lid no 3735), Inter-Lodge hanteert de ANVR Reisvoorwaarden en het calamiteitenfonds.

Indien u interesse heeft in een van deze (of beide) reizen laat mij dit dan even weten dan sturen wij u per mail een aanmeldingsformulier.

Vriendelijke skigroet, Daan Maas.