Laatste nieuws

Als wij een nieuwtje hebben, zullen we dat op deze pagina toevoegen. Heeft u zelf nieuws? Neem dan contact met ons op zodat wij dit kunnen plaatsen.

Nieuws

 

November 2022

Definitieve skireizen en herinnering schaatsen

De planning van de skireizen van de Amsterdamse Ski Vereniging is gewijzigd, we gaan nu van 13 tot 22 januari 2023 naar Les Menuires (Frankrijk) en van 3 tot 12 maart 2023 naar Alba di Canazei (Italie),
De reissom voor de reis naar Les Menuires bedraagt 1180 euro en voor Alba di Canazei 1340 euro, de reizen zijn onder voorbehoud van voldoende deelnemers, eventuele reisbeperkingen en prijs stijgingen.

Indien u belangstelling heeft laat dit ons dan zo snel mogelijk weten i.v.m. reservering van de hotels.

De Jaap Eden IJsbaan is weer open en we hebben al fijn geschaatst, toch missen we nog veel schaatsers, ook jeugd.
Heeft u zich nog niet ingeschreven of kent iemand die misschien wel wil schaatsen kom dan voor een proefles naar de Jaap Edenbaan, op zaterdag van 10.40 tot 11.40 uur.

Het bestuur zoekt een vrijwilliger die onze vereniging via social media kan promoten, leden werving voor skireizen en schaatsen en de website kan optimaliseren.

Augustus 2022

Dinsdag 23 augustus 20:00 uur houdt de Amsterdamse Ski Vereniging haar Algemene Leden Vergadering, dan presenteren wij tevens de nieuwe skireizen. U bent van harte welkom in Jaap, het restaurant van de Jaap Eden IJsbaan, waar wij u drie consumpties aanbieden. Ook in schaatsen en/of skireizen geinteresseerde niet leden zijn van harte welkom! Meld u zich i.v.m. planning van de catering aan met hoeveel personen u komt.

 

Voor de komende winter hebben wij 2 skireizen gepland, van 20 tot 29 januari 2023 naar Alba di Canazei (Italië) en van 3 tot 12 maart 2023 naar Les Menuires (Frankrijk), de kosten voor beide reizen bedraagt ca. 1420 euro, de reizen, prijzen en bestemming zijn onder voorbehoud, voldoende aantal deelnemers, eventuele reisbeperkingen en prijs stijgingen.

 

De Jaap Eden IJsbaan is komende winter open van 8 oktober 2022 tot 19 maart 2023, u kunt dit seizoen 24 keer schaatsen. Onze tarieven zijn gelijk gebleven:

voor volwassenen 205 euro,
voor 65+ en studenten 170 euro en
voor jeugd van 6 tot 16 jaar 150 euro.
U kunt zich nu al inschrijven; via de website https://ski-amsterdam.nl/activiteiten/training/ ,
per e-mail info@ski-amsterdam of door bijgaand inschrijfformulier te sturen naar Amsterdamse Ski Vereniging, p/a Galjoen 9, 1113GP Diemen.

 

Het bestuur zoekt een vrijwilliger die onze vereniging via social media kan promoten, voor leden werving skireizen en schaatsen.

Wij zien u graag bij Jaap!

Februari 2022

Nieuwe bestemming skireis!

HELAAS, HELAAS, de reis naar Alba di Canazei van 4 maart 2022 kan niet doorgaan, het hotel is nl. al tot 26 maart volgeboekt.

Gelukkig hebben wij bij onze touroperator Inter-Lodge voor 11 t/m 20 maart 2022 nog een hotel in Marilleva kunnen boeken; "Hotel Ravelli”. Dit is een prima hotel met een mooie wellness (zwembad).  Het hotel ligt op loopafstand van de gondel. Het skigebied van de Brenta Dolomiten (Campiglio/Marilleva/Folgarida/Penzola)  is bij ons al heel goed bekend. 

De reissom bedraagt 1150 Euro all-in, een 2 pers.kr.  bezet door 1 pers. is  210 Euro extra. In de all-in reissom zijn inbegrepen: ontbijt bij aankomst, einddiner met wijn, skipas Superskirama, toeristenbelasting, fooien voor hotel en bus, reis- en skibegeleiding en het ANVR-calamiteitenfonds.

Als u eens een keer met ons mee wil, graag en als u belangstelling heeft of meer informatie wenst, meldt u dan zo snel mogelijk bij Daan Maas, daniel8141@gmail.com of 06-2233 5603.

Met vriendelijke skigroet, ASkiV Reizen Commissie.
Daan Maas en Robert Bouscher.Januari 2022 
                              

Skireis Alba di Canazei

De geplande skireis naar Alba in januari ging helaas niet door,

maar we gaan het nog eens proberen ook naar Alba, vertrekdatum 4 of 11 maart 2022.

Als u belangstelling hebt of meer informatie wenst meld u dan zo snel mogelijk bij Daan Maas, daniel8141@gmail.com of 06-2233 5603.

 

De bestemming is hotel Miramonti in Alba di Canazei, Italie en reissom is ca. 1200-1250 euro, een eenpersoonskamer is 125 euro extra.

In de reissom zijn inbegrepen; ontbijt bij aankomst, einddiner, skipas Super Dolomiti, toeristenbelasting, fooien hotel en bus, reis/ski begeleiding en het ANVR-calamiteitenfonds.

 

We zien uw aanmelding graag tegemoet!

 

Met vriendelijke ski groet,

Daan Maas en Robert Bouscher

 

Uitgebreide informatie over het voorkomen van sportblessures

28-09-2009
Blessures zijn natuurlijk altijd erg vervelend, maar zéker als je lang hebt uitgekeken naar de wintersportvakantie en daar -door blessureleed- niet optimaal van kunt genieten. Klik daarom hier om informatie te vinden over hoe je sportblessures kunt voorkomen.