Altijd actief

Wat doen we? Wat kunt u doen?
Meer informatie?
Neem dan contact met ons op.

Informatie over de vereniging

Meer dan veertig jaar lang organiseerden wij conditie- en schaatstrainingen in Amsterdam en omgeving. Zomer en wintersporten met bijna zevenhonderd actieve leden onder begeleiding van professionele en gediplomeerde trainers op werkdagen en in het weekend, zowel in de zaal als buiten. Helaas is dit verleden tijd. 

Sinds het seizoen 2013 organiseren wij geen conditie-trainingen meer, door veranderingen in de maatschappij, concurrentie van sportscholen en ouder wordende leden is het ledenbestand de laatste jaren sterk terug gelopen tot ca. 320 leden.
Schaatsen op de Jaap Eden IJsbaan en skireizen zijn in ons programma blijven staan.
Op het alom bekende schaatsuur verzorgen wij op de Jaap Eden IJsbaan, aan de Radioweg te Amsterdam, schaatsen met les op noren. Er is zelfs een speciale jeugdgroep voor kinderen vanaf 6 jaar. Tot 16 jaar zijn de lessen verplicht, voor de oudere schaatsers is de schaatsles vrijblijvend.

Door de vereniging worden diverse activiteiten georganiseerd.

Wij organiseren o.a. skireizen naar diverse plaatsen, waarbij u (indien u dat wilt) onder begeleiding kunt gaan skiën, zodat u zich nooit druk hoeft te maken of u iets wel of niet aan zou kunnen of de weg kwijt zal raken. Ook tijdens de reis en het verblijf zullen de begeleiders u met raad en daad terzijde staan.

LIDMAATSCHAP

Om deel te nemen aan onze activiteiten moet u club-lid zijn van de Amsterdamse Ski Vereniging. Bent u nog geen lid? Vul dan het aanmeldingsformulier clublidmaatschap in en maak de contributie over aan de penningmeester.